Träna hos oss

Gruppträning

Hitta dina favoriter i vårt utbud av roliga och varierande pass. Att träna i grupp är både roligt och effektivt. Boka passen i vår app Gymcontrol. Vi ses i passalen.

Vi hjälper dig att hitta en träningsform som passar dig

Spinning

Träning på cykel med ett tydligt mål att utmana puls & kondition som passar alla oavsett träningsbakgrund. Kör egen förmåga och dagsform. Lätt att dras med tack vare hög energinivå och bra musik i salen!

Mage, rumpa, lår

Ett pass som är fokuserat på precis som det låter - mage, rumpa och lår. Många repetitioner och ett försök till att öka tåligheten på de berörda muskelgrupperna.

Core

30 minuter intensiv Coreträning. En stark coremuskulatur hjälper dig inte bara om du vill lyfta tyngre i gymmet eller springa snabbare – du får även en bättre hållning. Passar alla oavsett träningsbakgrund!

Crossbox

På crossbox jobbar vi två och två i par med olika slagkombinationer där vi använder handskar och mitsar. Vi växlar mellan kondition och styrka under passet. Det är inte så farligt som det låter. Bara roligt!!

Skivstångspass

Styrketräning där du tränar hela kroppen med hjälp av skivstång och vikter. Passet är fördelat på 3 block: Underkropp, överkropp, mage/rygg, allt efter dina egna förutsättningar.

Tabatafys

Ett pass som fokuserar på uthållig styrka där vi jobbar med skivstång och viktplattor. Du tränar upp styrka och uthållighet i hela kroppen i tabataform som är baserat på korta högintensiva intervaller.

Yoga

På ett yogapass på A3 får du uppleva en dynamisk yoga med lugn intensitet där du stannar en stund i varje yogaposition. Yogan passar både dig som är nybörjare eller erfaren yogautövare.

500

Ett pass där vi siktar mot att totalt göra 500 repetitioner. Passet är uppdelat i 5 delar med totalt 10 övningar, där vi blandar styrka, core och konditionsträning. Passet är en utmaning där vi jobbar oss upp mot 500 st.

Söndagsfys

Söndagsfys är något för dig som gillar att avsluta veckan med ett tufft träningspass! Vi varvar stationer och tabata. Söndagsfys är ett helkroppspass med både styrka och kondition.

Lunchfys

Ett pass som fokuserar på uthållig styrka där vi jobbar med skivstång och viktplattor. Du tränar upp styrka och uthållighet i hela kroppen. 30 minuter, perfekt för dig som vill träna på lunchen.

Rygg & Rörlighet

Ett nyttig pass för kroppen där du utmanar de små och stora ryggmusklerna i lugna rörelser. Våga utmana dig själv och gör din rygg en tjänst. Ett lugnt pass som är ett bra komplement till konditions- och styrketräning.

Bodypump

Bodypump är ett pass som fokuserar på uthållig styrka. Här jobbar du med skivstång och viktplattor. Med fokus på låg belastning och högt antal repetitioner går vi igenom ben, bröst, rygg, axlar, biceps, triceps, mage.

Morgonfys

En bra start på fredagen - fredagsfys före fredagsmys!

Måndagspower

Ett grundläggande styrkepass i 45 minuter för hela kroppen. Vi använder oss av egen kroppsvikt och olika redskap med styrke- och rörlighetsövningar som involverar hela kroppen. Den perfekta starten på veckan!

Zumba Gold

Zumba Gold är ett enklare Zumbapass med en mix av latinska rytmer och musik från alla delar av världen. Passet är enkelt, spännande och effektivt och passar alla.

Zumba

Zumba är dansklassen med heta rytmer och svängande höfter. Här tränar du kondition, balans och flexibilitet samtidigt som du får en härlig tid på dansgolvet.

Dagens pass

Inga pass idag

I appen Gymcontrol kan du boka och hantera pass

Ladda ner appen här

Kontakta oss

0171-376 00
reception@a3traningscenter.se

Hitta till oss

Kungsgatan 15, 749 49 Enköping